Boomverzorging

Uit een klein zaadje kan een flinke boom groeien. Dat voorzien mensen vaak niet op het moment dat ze een klein boompje planten. Hoe mooi bomen ook zijn, veel Nederlandse tuinen zijn hiervoor vaak te klein. Het neemt vaak veel zon weg en in de herfst blijf je dagelijks bladeren opruimen. Maar het is niet altijd nodig heel de boom weg te halen. Soms kan het al enorm schelen de grootste takken te verwijderen en de boom in volume te laten afnemen. De boomverzorger klimt met een speciaal harnas binnen enkele seconden tot hoog in de boom. Iedere keer weer een spannende klus maar door de grote ervaring een fluitje van een cent.

Ook kunnen wij de boom controleren op ziektes en adviseren over het onderhouden van de boom. Want van een gezonde boom heeft u en uw omgeving het meeste plezier. Veel mensen weten niet dat ook de gemeente iets te zeggen heeft over de bomen in uw tuin. Vanaf een bepaalde dikte en omvang moet er een vergunning worden aangevraagd om de boom te mogen kappen. Vaak moet dit ook worden aangegeven in de krant bij het gemeentenieuws.

 

Het verwijderen van takken of het kappen van de complete boom is vaak risicovol doordat de woning of het tuinhuisje in de buurt staat. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde en goed getrainde boomverzorgers die samen met ons de opdracht kunnen uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

DSC01730_1024

DSC01762_1024

 

 

Contact formulier

Heeft u een vraag of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Bel ons dan rechtstreeks op 0184-415462 of laat uw gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hulsbosgroenvoorziening.nl

    Uw naam

    Uw e-mail

    Onderwerp

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht