Hovenier Bleskensgraaf

Hulsbos Groenvoorziening is al meer dan 20 jaar actief in de regio Drechtsteden als professioneel hoveniersbedrijf. Wij zijn gevestigd in Sliedrecht maar hebben een klantenkring die zich uitstrekt van Gorinchem tot Rotterdam en alle plaatsen die daar tussen liggen. Onze beste reclame is als mensen ons in een tuin zien werken. Bent u op zoek naar een hovenier in Bleskensgraaf? Neem dan contact met ons op.

Een tuinman is voor bijna iedereen mogelijk omdat wij altijd volledig naar wens van de klant werken. Zo onderhouden wij sommige tuinen iedere twee weken terwijl wij voor andere tuinen slechts twee keer per jaar komen om het groot onderhoud uit handen te nemen.

Het meest voorkomende tuinwerk kunnen wij voor u verzorgen. Maar ook het maken en plaatsen van een schutting of het verwijderen van een boom zit in ons dienstenpakket. Door samenwerking met een gespecialiseerde timmerman uit Bleskensgraaf en boomverzorger uit Sliedrecht kunnen wij iedere klus aan.

Door onze ervaring en het netwerk kunnen wij ook bestratingsmateriaal, tuinhout, zand, grond en alles wat u verder nodig heeft voor uw tuin leveren. Die kortingen die wij krijgen van onze leverancier uit Papendrecht geven wij rechtstreeks aan u door. Ook hebben wij veel ervaring in het selecteren van beplating die wij rechtstreeks van de kweker uit Waalwijk halen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Uiteraard kunt u ook mee om samen met ons uw beplanting uit te kiezen.

Wat kunnen wij in Bleskensgraaf voor u betekenen als hoveniersbedrijf ?

 

Tuinaanleg Giessenburg

Hovenier Giessenburg

Tuinonderhoud Giessenburg

Contact formulier

Heeft u een vraag of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Bel ons dan rechtstreeks op 0184-415462 of laat uw gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hulsbosgroenvoorziening.nl

    Uw naam

    Uw e-mail

    Onderwerp

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht