Tuinonderhoud

Voorjaars- en najaarsbeurt

Uw tuin opschonen en snoeien voor het voorjaar? Of de tuin juist winterklaar maken? U kunt het onderhoud periodiek door ons laten uitvoeren waardoor u er zelf geen omkijken naar heeft en de tuin er toch altijd goed bijstaat.

U kunt er ook voor kiezen om twee of drie keer per jaar het grootonderhoud door ons te laten verzorgen. De zware of lastige werkzaamheden kunt u dan professioneel uitbesteden waardoor uw de tuin de rest van het jaar enkel hoeft bij te houden. Op deze manier wordt tuinhouderhoud voor iedereen betaalbaar. Veel van onze klanten kiezen hier al voor. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek om te kijken wat het beste bij uw tuin past.

Bedrijven

De tuin rond uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk telt! Al voor veel bedrijven voeren wij het tuinonderhoud uit, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen vakgebied.

Veel voorkomend onderhoud is het verwijderen van onkruid en bijsnoeien van struiken en haagen. Maar wij draaien onze hand ook niet om voor het herleggen van verzakte tegels om te voorkomen dat uw personeel en klanten struikelen. Maar ook de complete aanleg van de tuin rond uw bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Om u niet te storen voeren wij het tuinonderhoud bij uw bedrijfspand zover mogelijk ’s avonds na werktijd of op zaterdag uit. En als dat niet kan dan doen wij er alles aan om de overlast voor uw bedrijf te beperken.

 

IMG_1927

IMG_4405

Tuinonderhoud

Contact formulier

Heeft u een vraag of wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Bel ons dan rechtstreeks op 0184-415462 of laat uw gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hulsbosgroenvoorziening.nl

    Uw naam

    Uw e-mail

    Onderwerp

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht